Werken bij Zambon

Zambon is op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste mensen, die streven naar een loopbaan bij een toonaangevend familiaal bedrijf, actief op de internationale markten.

Werknemers bij Zambon delen waarden en ambities, die Zambon toelaten om "geneesmiddelen en diensten" aan te bieden aan een groeiend aantal patiënten en artsen in vele landen, waaronder België.

Zambon heeft oprecht vertrouwen in de mensen die door haar tewerkgesteld zijn. Het zijn zij die dagelijks bijdragen tot de voortdurende verbetering van de kwaliteit van de producten en tot het onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen en diensten die ter beschikking worden gesteld van de patiënten.

De organisatie van Zambon wordt gekenmerkt door een hoog niveau van integratie en samenwerking. Waarden die we terugvinden binnen de verschillende bedrijven die deel uitmaken van de Groep alsook binnen de verschillende filialen. Zambon is een veerkrachtige organisatie die kansen grijpt wanneer deze zich voordoen. Maar bovenal onderscheidt Zambon zich door haar medewerkers die bereid zijn om zich voortdurend bij te scholen en om hun vaardigheden te verbeteren. Zij werken volgens persoonlijke en professionele ethische normen die samen de bedrijfscultuur vormen.

Dankzij dit alles zijn we fier te kunnen zeggen dat werken bij Zambon veel meer is dan een job.

Bij Zambon krijgt u de opportuniteit een interessante, veelzijdige job uit te oefenen. Post uw curriculum vitae in onze gegevensbank of reageer op één van onze aanbiedingen.

Uw CV wordt geëvalueerd door de afdeling Human Resources voor lopende en toekomstige selecties.