Zambon BELGIË

Wie we zijn

Opgericht in 1965 onder de toenmalige naam "Inpharzam België" is Zambon België actief op de Belgische en Luxemburgse markt en maakt het deel uit van de Zambon Group, met hoofdzetel te Bresso - Italië.

De hoofdactiviteit van Zambon België bestaat in de commercialisering van haar ethische en OTC producten binnen de therapeutische domeinen van pneumologie, gynaecologie, pijnbestrijding, neus-keel-oor en cardiologie. Met een ervaren team van medische en farmaceutisch afgevaardigden slaagt Zambon België erin een bevoorrechte relatie uit te bouwen met het medische korps en met de apothekers. De Belgisch/Luxemburgse structuur telt momenteel een vijftigtal medewerkers die garant staan voor een omzet van 25 miljoen euro.

Waar we voor staan

Zambon wil het leven van mensen verrijken door tegemoet te komen aan een gestaag groeiende gezondheidsvraag. Zambon staat dan ook bekend om zijn wetenschappelijke en technologische aanpak en zijn succesvolle manier van werken, gebaseerd op het ingenieus nastreven van innovatie met wetenschappelijke ernst, flexibiliteit en kwaliteitsvolle prestaties.

Zambon waarden

Zambon hanteert fundamentele waarden, m.a.w. principes die een leidraad moeten zijn voor het gedrag van het bedrijf en zijn mensen. Waarden zijn de basisvereisten voor ons gedrag. Voor ons bij Zambon zijn waarden iets waarvoor we ons graag engageren.

  • Ethische waarden: integriteit, eerlijkheid, rekening houden met anderen, bescheidenheid
  • Persoonlijke waarden: talent en passie bevorderen, dapper en nieuwsgierig zijn, sterk geneigd zijn om bij elkaar te blijven. Deze waarden kunnen ons helpen bij ons professionele leven.
  • Professionele waarden: innovatief karakter, kwaliteit, reactievermogen, discipline. Deze waarden helpen onze strategieën vooruit en helpen ons de doelstellingen te realiseren die we elke dag vooropstellen.

Al deze ethische, persoonlijke en professionele waarden vertegenwoordigen een veelomvattende, geïntegreerde bedrijfscultuur die ondersteund en wijd verspreid moet worden, vooral door het goede voorbeeld te geven dat anderen kunnen volgen. Integriteit en bescheidenheid zijn twee van onze belangrijkste waarden, omdat we zo naar onze eigen verantwoordelijkheden en die van anderen kunnen "luisteren" alvorens actie te ondernemen. Deze waarden vloeien voort uit de 100-jarige geschiedenis van de Zambon Group. Ze waren de richtlijnen bij ons dagelijks streven naar verbetering, vanuit de overtuiging dat een onderneming enkel leeft wanneer ze in beweging is.

Waar kunt u ons vinden

 

 

Adres: Zambon nv
Burgemeester E. Demunterlaan 1/Bus 9
1090 Brussel (Jette)
België
Routebeschrijving

 

Tel :+ 32 (0)2 / 777 02 00
Fax + 32 (0)2 / 771 85 70
e-mail: Contacteer ons

Let op: Gebruik dit e-mail adres niet voor sollicitatie doeleinden.
BTW BE 0403.069.741